Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Marijn Vanderheyden nieuwe trainer Pepingen-Halle

Marijn Vanderheyden nieuwe trainer Pepingen-Halle

Marijn Vanderheyden wordt de nieuwe trainer van Pepingen-Halle, dat uitkomt in de tweede nationale van het voetbal. De 34-jarige Vanderheyden kent de club door en door. Hij was er in het verleden al jeugdspeler en jeugdtrainer bij FC Pepingen. Vanderheyden volgt Jean-Louis Meynaert op, die wel actief blijft binnen de club.

De voorbije seizoenen was Vanderheyden trainer van Standaard Denderleeuw. Die Oost-Vlaamse tweedeprovincialer ruilt hij nu in voor tweede nationale. In Pepingen-Halle volgt hij met onmiddellijke ingang Jean-Louis Meynaert op. “We willen heel graag Jean-Louis Meynaert bedanken voor de inzet en resultaten van de laatste drie jaar. Dankzij hem kan het eerste elftal doorstarten”, laat de club weten in een persbericht. “Wij zijn dan ook zeer verheugd dat Jean-Louis binnen de club actief blijft en zijn expertise zal blijven delen met focus op doorstroming van spelers naar eerste ploeg en het verder vormgeven van de scouting.”

De komende weken wordt werk gemaakt van de nieuwe spelerskern. Marijn Vanderheyden is de zoon van Hans Vanderheyden, sinds enkele maanden de voorzitter van de fusieclub.

Foto: Website SK Pepingen-Halle