Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Nationaal ponytornooi in Westrode

 

Nationaal ponytornooi in Westrode

In Westrode, bij Meise, organiseerde De Landelijke Rijvereniging De Levade dit weekend een Nationaal Ponytornooi. Niet minder dan duizend pony- ruitercombinaties waren van de partij.

Meer dan 5.000 toeschouwers uit heel Vlaanderen zakten dit weekend af naar Meise voor het Nationaal Ponytornooi. Voor de aanwezige jonge ruiters is dit het hoogtepunt van het seizoen.  “Het nationaal tornooi van LRV is eigenlijk de eindwedstrijd van het seizoen”, aldus de LRV. “Alle kinderen hebben een heel seizoen gereden om hier hun plaatsje te bemachtigen.”

Kinderen van 7 tot en met 16 jaar streden afgelopen weekend voor de nationale titel in jumping, groepsdressuur en individuele dressuur. Vorig jaar was er door corona een afgeslankte editie, nu kan alles, tot ieders tevredenheid, weer min of meer normaal verlopen.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.