Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Nieuwe zwembrevetten uitgereikt in Sint-Pieters-Leeuw

 

Nieuwe zwembrevetten uitgereikt in Sint-Pieters-Leeuw

In het zwembad van Sint-Pieters-Leeuw zijn de eerste nieuwe zwembrevetten door Vlaams ministers Philippe Muyters en Hilde Crevits uitgereikt. De nieuwe brevetten moeten alle oude types vervangen.

De 11 jarige Nathan Deville uit Dilbeek is de eerste zwemmer in Vlaanderen die een nieuw zwembrevet kreeg van Vlaams ministers Philip Muyters en Hilde Crevits. Het is dan ook niet zomaar een zwembrevet. Het is het eerste Vlaamse zwembrevet dat voortaan in clubs en scholen als standaard zal worden ingevoerd. “Er zijn in Vlaanderen nogal wat verschillende zwembrevetten in omloop. We willen iedereen nu op één lijn krijgen en een gelijkaardig aanbod op maat creëren. Van watergewenning tot het survivalzwemmen”, zegt Philippe Muyters, Vlaams minister van Sport. 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!