Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Overijsenaar Dion Cools op huurbasis naar Zulte-Waregem

Overijsenaar Dion Cools op huurbasis naar Zulte-Waregem

Dion Cools speelt tot het einde van dit seizoen voor Zulte-Waregem. De Maleisische verdediger met Belgische roots uit Overijse wordt gehuurd van het Deense Midtjylland.

De rechtse vleugelverdediger, die bij Club Brugge in 2015 debuteerde op het hoogste Belgische niveau, wordt gehuurd van FC Midtjylland waar hij goed was voor 53 wedstrijden. De Maleisische international speelde afgelopen zomer ook drie WK-kwalificatiewedstrijden voor zijn geboorteland.

“Ik zie mezelf als een moderne rechtsachter die de ploeg graag helpt in verdedigend en aanvallend opzicht”, klinkt het bij Dion Cools. “Zulte-Waregem is een hedendaagse en warme club die ondanks de mindere resultaten van de voorbije maanden steeds streeft om de gezonde ambities te bereiken en hopelijk kan ik daar een deel van uitmaken.”

De verdediger, die zijn carrière begon bij Tempo Overijse, moet de West-Vlaamse club mee in de Belgische eerste klasse houden. Zulte-Waregem staat op een teleurstellende 16de plaats en sprokkelde 23 punten in 21 wedstrijden.

Foto: SV Zulte-Waregem