Pepingen vernedert leider Overijse

maa 17 nov 2014

In vierde klasse B heeft Pepingen voor een stunt gezorgd. Het versloeg in eigen stadion de leider, Tempo Overijse, met 2-1. Voor Overijse is het nog maar de tweede nederlaag van het seizoen.

Pepingen had er duidelijk zin in. Na amper 4 minuten verschalkte Hamza doelman Deboodt.  Een blitzstart dat voor vertrouwen zorgde bij Pepingen met ook kansen voor Hamza en Mike Pauwels.  Maar halfweg eerste helft raakte Pauwels de bal met de arm in de grote rechthoek.  Gevolg : een strafschop die Galeri ook rustig afwerkte.  1-1 was ook de ruststand.

In de tweede helft toonde Tempo opnieuw wie de leider is in 4de B.  Maar de ingevallen Tim Demeersman maakte 10 minuten voor het einde de Pepingse supporters helemaal gek door de 2-1 binnen te schuiven.  Overijse probeerde nog een gelijkspel uit de brand te slepen maar Depauw miste onbegrijpelijk.

Bij Pepingen waren ze uiteraard blij met de scalp van de leider.  Bekijk hier de reacties van de nieuwe trainer Patrick Vanderpoorten (foto) en Tom De Cock, de trainer van Overijse.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"22641","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"342","width":"610"}}]]