Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sportoverzicht 11 en 12 april

Sportoverzicht 11 en 12 april

Volleybalclub Asse-Lennik won dit weekend van Maaseik en is zo bijna zeker van een plaats in de finale van de play-offs. En in het voetbal kan vierdeklasser Tempo Overijse ook stilaan zijn kampioenenfeest beginnen voor te bereiden.

VOETBAL

In de tweede klasse van het voetbal kon KVW Zaventem nog eens een punt pakken. Het speelde 1-1 gelijk tegen Maasmechelen.

In derde klasse A speelde ook Diegem Sport afgelopen weekend gelijk tegen Oosterzonen. Een opluchting na de zware nederlaag uit de heenronde. Diegem blijft dankzij dit punt voorlopig uit de gevarenzone. In RINGtv-Sport krijg je maandagavond een wedstrijdverslag.

Grimbergen mocht dit weekend op bezoek bij rode lantaarn Turnhout en won daar met het kleinste verschil: 0-1.

In derde klasse B verging het Londerzeel minder goed. Op eigen veld moest Londerzeel met 0-2 de duimen leggen voor het nochtans lager geklasseerde Dender. Londerzeel deelt  nu de negende plaats met Gullegem en Hamme.

In vierde klasse B mag Tempo Overijse zich opmaken voor een kampioenenfeest. Het won met 2-0 van Pepingen. Ook van deze wedstrijd krijg je maandag een uitgebreid verslag in RINGtv-Sport.

Sterrebeek deed even goed tegen Solrezienne, ook hier eindigde de match op 2-0 Wolvertem verloor dan weer zijn thuiswedstrijd tegen FC Léopold met 1-2. 

FUTSAL

Halle-Gooik won zijn eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe coach op dominante wijze. In eigen zaal speelde het Beringen naar huis met 9-2.

VOLLEYBAL

Asse-Lennik heeft zijn nederlaag tegen Antwerpen doorgespoeld met een klinkende overwinning tegen Maaseik. De Limburgers kwamen er in het Molenbos nauwelijks aan te pas en moest een 3-0-nederlaag slikken. De finale van de play-offs komen nu wel heel dichtbij voor Asse-Lennik.