SPORTOVERZICHT 21 & 22/02

zat 21 feb 2015

Zoals je elders al kon lezen heeft Asse-Lennik Antwerpen vernederd in de Beker van België Volleybal. En wielrenner Jasper De Buyst eindigde dan weer op een zucht van een medaille op het WK Baanwielrennen.

VOETBAL

In het Futsal won FP Halle-Gooik vrijdagavond vlot van Squadra Moeskroen met 1-6 (Lees ook : ‘FP Halle Gooik wint vlot van Moeskroen’)

In derde klasse A verloor Londerzeel thuis tegen Gullegem met 1-3. In derde klasse B kreeg Diegem op eigen veld een pandoering van Cappellen. Het verloor met 0-4. Grimbergen verloor op het veld van Bocholter met 2-0.

In vierde klasse B heeft Pepingen 1-1 gelijk gespeeld Chatelet. En ook Sterrebeek raakte niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Renaissance Schaarbeek. Sterrebeek staat 7de. Tempo Overijse speelde 1-1 gelijk tegen Wijgmaal.

VOLLEYBAL

In Asse en Lennik vieren ze feest want de Vlaams-Brabanders speelden een vlekkeloze finale in de Beker van België volleybal (Lees ook ‘Asse-Lennik wint moeiteloos de Beker van België Volleybal)

WIELRENNEN

Jasper De Buyst uit Asse wou dit weekend graag wereldkampioen baanwielrennen worden. Maar hij heeft genoegen moeten nemen met een vierde plaats (Lees ook : ‘Net geen medaille voor Jasper De Buyst op WK Baanwielrennen’)

RINGtv-Sport

In RINGtv-Sport blikken uitgebreid terug op de Beker van België Volleybal. We serveren niet alleen een uitgebreid wedstrijdverslag maar ook reacties van trainer, spelers en supporters. De supporters volgen we trouwens van in het kleine Lennik tot in het grote Antwerpen. We blikken ook met Jasper De Buyst terug op het WK baanwielrennen. En we trekken naar Wijgmaal voor de wedstrijd tegen leider Tempo Overijse in vierde klasse. Zeker kijken naar RINGtv-Sport, maandag na het nieuws.