Tempo Overijse blijft leider in vierde klasse

zon 15 feb 2015

In de vierde klasse B van het voetbal blijft Tempo Overijse op titelkoers. Zaterdagavond won Overijse op eigen veld met 3-2 van Waterloo.

De titelstrijd is nu echt volop losgebarsten in de vierde klasse B. Tempo Overijse staat aan de leiding, maar de verschillen in de top van het klassement zijn bijzonder klein. Zaterdagavond kreeg Overijse het bezoek van Waterloo, de vijfde in de rangschikking.

Ngangue scoorde als eerste bracht de thuisploeg op voorsprong. D 1-0 bleef lange tijd op het scorebord staan. Maar Waterloo blijft gretig op zoek gaan naar de gelijkmaker. Met nog 30 minuten spelen voor de boeg, tikte Sow de bal tegen de netten. Het stond 1-1, een verdiende gelijkmaker voor Waterloo.

Overijse moest zich herpakken en deed dat ook. Eboigbe schoot de thuisploeg weer op voorsprong, maar nog geen minuut later ging een vrije trap van Waterloo via het hoofd van diezelfde Eboigbe in eigen doel: 2-2.

Maar twee minuten voor het einde trapte aanvoerder Kaya Buyuk Overijse dan toch naar een al bij al verdiende overwinning. De vreugde en ontlading bij Overijse waren enorm.