Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Tenniskoppel Van Uytvanck en Minnen tijdelijk uit elkaar

 

Tenniskoppel Van Uytvanck en Minnen tijdelijk uit elkaar

Tennissters Alison Van Uytvanck en Greet Minnen lassen een pauze in in hun relatie. Dat hebben ze aangekondigd via sociale media.

Alison Van Uytvanck uit Grimbergen en de Kempense Greet Minnen vormen al zo'n vijf jaar een koppel en wonen sinds enkele jaren samen in Vilvoorde. Het tenniskoppel gaat - voorlopig tijdelijk - uit elkaar. "Alison en ik hebben besloten een pauze in te lassen in onze relatie. Dit is een harde periode in ons leven. We zouden het dan ook waarderen als onze privacy gerespecteerd wordt. We wensen verder geen commentaar te geven. We hebben beiden tijd voor onszelf nodig nu", kondigt Greet Minnen de tijdelijke breuk aan via Instagram. Zij en Van Uytvanck waren sinds eind vorig jaar verloofd.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.