Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Volleybalclub Asse-Lennik verliest opnieuw hoofdsponsor

Volleybalclub Asse-Lennik verliest opnieuw hoofdsponsor

Behappy2 stopt met de naamsponsoring van de volleybalclub Asse-Lennik. Behappy2, een platform voor online winkelen, wil de club nog steunen. Maar hoe die samenwerking zal verlopen, moet nog besproken worden. 

Volleybalclub Asse-Lennik betreurt dat Behappy2 afhaakt ondanks het sportieve hoogseizoen en de enorme visibiliteit die de club kreeg dankzij de bekerfinale en de prestaties in de CEV-Cup. Manager Pascal Debels reageert ontgoocheld. "Je wordt er op den duur een beetje moedeloos van om ieder jaar op zoek te moeten gaan naar een nieuwe hoofd- en naamsponsor. Daardoor kan je geen continuïteit in de clubwerking steken en kunnen bepaalde financiële beslissingen niet tijdig genomen worden”, aldus Debels. Anderzijds heeft de manager er het volste vertrouwen in dat de club een nieuwe naam- en hoofsponsor kan vinden dankzij de uitstekende resultaten van dit seizoen. 

Ook vorig seizoen had Asse-Lennik af te rekenen met financiële moeilijkheden nadat de toenmalige hoofdsponsor Euphony over kop king.  Een Facebookactie en nieuwe sponsors hielden de club uiteindelijk overeind.