Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wat hebben de topclubs gepresteerd?

Wat hebben de topclubs gepresteerd?

Wat hebben de topclubs uit onze regio dit weekend gepresteerd ?  We zetten even alle resultaten op een rij.

VOETBAL

In de tweede klasse van het voetbal heeft KVW Zaventem met 1-2 verloren van Patro Eisden Maasmechelen. In de stand staat Zaventem voorlaatste met 10 punten.  Dat zijn er evenveel als rode lantaarndrager ASV Geel.

In derde A won Londerzeel met 1-2 op het veld van Dender EH.  In de stand blijft Londerzeel tweede met 29 punten, dat zijn er 6 minder dan leider Koksijde dat met 1-4 won van Rupel Boom.

In derde B versloeg Grimbergen op eigen veld Turnhout met 1-0.  Diegem Sport kreeg zaterdagavond al een ‘4-0’-pandoering van Oosterzonen Oosterwijk.  In de stand staat Grimbergen 12de met 15 punten.  Diegem Sport telt 6 punten, goed voor een 16de plaats. 

In vierde klasse B van het voetbal won Tempo Overijse met 5-0 van Solrezienne.  In de stand deelt Overijse de eerste plaats met Franc Borains dat Ganshoren versloeg met 3-1.  Sterrebeek staat 6de na 4-1 winst tegen de Brusselse buren van Léopold FC.  Pepingen raakte niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Etente Binchoise en staat nu 10-de in de stand.  Wolvertem won met 3-2 van Wijgmaal en is daardoor niet langer laatste. 

FUTSAL

In de eerste klasse van Futsal heeft FP Halle-Gooik vrijdag met 5-3 gewonnen van Gelko Hasselt. In de stand verstevigt Halle-Gooik op zijn tweede plek.  Het volgt nu op één punt van leider FT Charleroi. Lees hier het verslag.

VOLLEYBAL

In de eredivisie van het volleybal won Asse-Lennik zaterdag met 3-1 van Haasrode-Leuven.  De Vlaams-Brabantse buren konden enkel de tweede set winnen.  In de andere sets was Asse-Lennik duidelijk de betere ploeg.  Setstanden waren  25/17, 23/25, 25/18 en 25/17.  In de stand klimt Asse-Lennik opnieuw naar de 4de plaats op 3 punten van leider Roeselaere dat vanmiddag (15u) nog speelt tegen Gent.

BASKETBAL

In de tweede klasse van het basketbal tot slot verloor Bavi Vilvoorde gisteren op eigen veld van St-Niklase Condors met 63-68. In de stand staat Bavo voorlaatste met 8 punten.

RINGTV-Sport

In RINGtv-Sport brengen we maandag een verslag van de voetbalwedstrijd Halle Gooik-Hasselt (1ste klasse Futsal) en Zaventem – Patro Eisden Maasmechelen (2de klasse).

Er is ook damesvolleybal met Govok Gooik dat Aalter ontvangt (1ste divisie).  We praten met Astrid Verhoeven uit Londerzeel die een belangrijke rol begint te spelen in het nationale veldlopen.  En we serveren tot slot beelden van WCUP Classic MTB van de Dwopse bikers.  Afspraak morgen na het nieuws in RINGtv-Sport.