Wolvertem speelt 0-0 gelijk tegen co-leider Franc Borains

9 jaar geleden

In vierde klasse B van het voetbal raakte Wolvertem niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Franc Borains. De kans op de tweede periodetitel is daardoor fors geslonken.

Op een moeilijk te bespelen veld was Wolvertem de betere ploeg. Net voor rust kreeg de thuisploeg twee mogelijkheden, maar zowel El Yousfi als Verstappen kwamen niet tot scoren.

In de tweede helft kregen beide ploegen kansen. Maar Vandenbussche (Wolvertem) besloot op de paal en Harnould (Franc Borains) vond Houman op zijn weg.  “We geven totaal niets weg. Maar we spelen voor de periode en moesten winnen om die eerste plaats te behouden. En dan is het toch wat zuur met de kansen die we gehad hebben”, aldus trainer Wielandt na afloop.