werkzaamhedena12.jpg

Twee rijstroken Ring ’s nachts dicht door werkzaamheden Sint-Stevens-Woluwe

maa 14 sep 2015

Dinsdag en woensdagnacht voert het Agentschap Wegen en Verkeer zoals op de binnen- als buitenring herstellingswerkzaamheden uit in Sint-Stevens-Woluwe. Er wordt heel wat hinder verwacht.  

Aan de kruising van de ring met de Woluwelaan wordt het wegdek over 1 kilometer heraangelegd. Er zijn in beide richtingen slechts twee rijstroken beschikbaar. Om 5 uur woensdagochtend is de ring er opnieuw open.

De situatie ziet er als volgt uit:

Dinsdag 15/09

· Binnenring: Vanaf 22u sluit Wegen en Verkeer de linker- en middenrijstrook af voor het verkeer. Vanaf elf uur wordt ook het rechterrijvak afgesloten.  Het verkeer komt dan op twee rijstroken terecht.  Om 5u wordt de weg terug volledig vrijgemaakt.

· Buitenring: Vanaf 22u sluit Wegen en Verkeer de linker- en middenrijstrook af voor het verkeer. Het verkeer komt dan op de twee rechterrijstroken terecht.  Om 5u wordt de weg terug volledig vrijgemaakt.

Woensdag 16/09

Op woensdag wordt er opnieuw gewerkt maar dan enkel op de buitenring over een afstand van ongeveer honderd meter. Vanaf 22u uur sluit Wegen en Verkeer de twee rechterrijvakken.  Het verkeer komt dan op de overige twee rijstroken terecht.  Om 5u wordt de weg terug volledig vrijgemaakt.