tram.png

De Lijn informeert over nieuwe tramlijnen in de Rand

maa 6 okt 2014

In Strombeek, een deelgemeente van Grimbergen, heeft vervoersmaatschappij De Lijn een eerste infomoment gehouden over de nieuwe tramlijnen die de gemeente zullen doorkruisen. De Lijn informeerde de inwoners over de plannen en tegelijk konden die hun mening kwijt aan de vervoersmaatschappij.

Tegen 2020 moeten de drie nieuwe tramlijnen van Brabantnet in ons regio klaar zijn. Twee ervan  lopen door Grimbergen en vooral door deelgemeente Strombeek. Tijdens de infomomenten krijgen de omwonenden tekst en uit.  “We werken met kaarten per regio waar de mensen duidelijk kunnen zien waar ze wonen en waar de tram zal voorbijkomen. En dan kunnen ze ons heel gericht input geven over dingen die hen aanbelangen”, zegt woordvoerster Dominique Renders  van De Lijn.

Ook in Meise, Londerzeel, Vilvoorde, Machelen, Diegem worden de volgende weken gelijkaardige infomomenten georganiseerd.  Eind januari worden de opmerkingen van de inwoners doorgegeven aan de studiebureaus die dan de plannen van de tramlijnen verder uitwerken.

Voor alle info, ook over wanneer de volgende infomomenten plaatsvinden, kan u terecht op www.brabantnet.be