Delta Londerzeel verliest met 0-4 van Meise

zon 13 sep 2015

In de tweede provinciale C van het voetbal heeft Delta Londerzeel een zware thuisnederlaag geleden tegen Meise. De bezoekers wonnen met 0-4 en lijken na een gemiste seizoensstart weer helemaal 'back in business'.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"35316","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"252","width":"610"}}]]

Met Delta Londerzeel en Meise stonden vanmiddag twee regiogenoten tegenover elkaar op de derde speeldag van 2e provinciale C. Delta kende vorig jaar een boerenjaar en finishte op een onverhoopte knappe derde plaats. Dat kunstje overdoen zal moeilijk zijn dit jaar en is ook helemaal het doel niet. Delta verjongde zijn kern fel en zag bovendien enkele sterkhouders vertrekken. Een plaats in de middenmoot is de realistische gedachte. En met een 3 op 6 zit Delta perfect op schema.

Meise speelde vorig seizoen overtuigend kampioen in derde provinciale en wist de sterke kern grotendeels te behouden en verder te versterken. Het droomde voor het seizoen zelfs stiekem van een plaats in de top 5 in tweede provinciale. Maar het miste zijn start compleet en stond tot vanmiddag met 0 op 6 op een laatste plaats. Als Meise alsnog bovenaan wil eindigen, moest het vanmiddag winnen op het veld van Delta Londerzeel. 

En zo geschiedde. De Meisenaren overtroefden de thuisploeg en wonnen verdiend met 0-4. Het wedstrijdverslag en reacties van beide ploegen krijg je maandagavond na het nieuws in een nieuwe RINGtv-Sport.