fp_halle_gooik_training.jpg

Erop of eronder voor FP Halle Gooik!

zon 4 okt 2015

Vandaag is het in Letland D-Day voor FP Halle-Gooik. Hun derde wedstrijd tegen Athene in de Maind Round van de Uefa Cup Futsal zal bepalen of Halle-Gooik al dan niet een ticket krijgt voor de volgende ronde. 

Vanmiddag om 14u (13u Belgische tijd) speelt Halle-Gooik zijn laatste wedstrijd tegen het Griekse Athene. Halle-Gooik won eerder al van het Tsjechische Chrudim maar verloor met 6-4 van thuisclub Riga. Winnen tegen Athene is dus de boodschap. Maar ook bij een nederlaag of gelijkspel kan FP Halle-Gooik zich nog plaatsen maar dan mag Chrudim niet beter doen tegen Riga. Anderzijds kan bij een overwinning van Halle-Gooik ook Chrudim nog roet in het eten gooien. Want als de Tsjechische ploeg ook wint en meer doelpunten maakt dan stopt ook voor Halle-Gooik het Champions League-verhaal. Het belooft dus zeer spannend te worden en er zal dus misschien nog wat rekenwerk aan te pas komen.

Gisteren genoten de spelers van een vrije dag en werd er dus rustig getraind (zie foto) voor wat de grootste uitdaging ooit wordt in de clubgeschiedenis van Halle-Gooik. (foto: FP Halle-Gooik)