Halle-Gooik geeft voorsprong uit handen tegen Noorderwijk

zon 13 maa 2016

In de eerste klasse van het Futsal heeft Halle-Gooik dit weekend 5-5 gelijkgespeeld bij Noorderwijk. Halle-Gooik domineerde bijna de hele partij, maar moest zijn voorsprong in extremis uit handen geven.

Halle-Gooik begon sterk op verplaatsing. Manfroi trof al na tien seconden raak, maar Noorderwijk bracht de stand even later weer in evenwicht. En zo ging het ook de rest van de wedstrijd. In de eerste helft liep Halle-Gooik via Chabai uit tot 1-3, maar nog voor de rust maakte de thuisploeg die voorsprong ongedaan.

Ook na de rust waren het de bezoekers die als eerste de weg naar het doel vonden. Rahou en Chabai hielpen Halle-Gooik aan een 3-5 voorsprong. Maar Noorderwijk knokte zich terug in de match en slaagde erin de achterstand nogmaals weg te werken. En zo werd het 5-5.