KVW Zaventem pakt punt tegen Roeselare

maa 8 dec 2014

Tweedeklasser Zaventem heeft na lange tijd nog eens een punt gepakt. KVW Zaventem speelde zondag op eigen veld 4-4 gelijk tegen Roeselare.

Zaventem kwam na amper 7 minuten al op achterstand knap schot van Impens. Een half uur later stond het al 0-2, opnieuw dankzij Impens. De match leek na een derde doelpunt van Roeselare voor de rust al gespeeld.

Maar Zaventem haalde dan toch z’n vechtlust boven. Na vijf minuten in de tweede helft kreeg de thuisploeg na een doelpunt van Weynants weer hoop. Maar amper drie minuten later is het weer raak voor Roeselare: 4. Na een uur spelen kreeg ook Zaventem via Muzembo een goaltje cadeau van de West-Vlamingen en stond het 2-4. Vijf minuten later zette Van Ongeval een penalty na een handspel van Roeselare om in de 3-4. Tien minuten voor affluiten kopte Lorenzon zelfs nog de gelijkmaker binnen.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"23422","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"343","width":"610"}}]]