grimbergen-diegem.jpg

Voetbaluitslagen 19 en 20 september 2015

zon 20 sep 2015

In de derde klasse B van het voetbal stonden Grimbergen en Diegem zondagmiddag tegenover elkaar. Beide ploegen konden een zege goed gebruiken, maar het werd uiteindelijk een gelijkspel: 1-1. In bevordering hadden Pepingen en Wolvertem afgelopen weekend wel reden tot feesten: ze troefden hun tegenstanders allebei af met 5-1. 

3de klasse

In derde klasse A heeft Londerzeel drie punten gepakt op het veld van Gullegem. Londerzeel won overtuigend met 0-2 en staat nu op een gedeelde negende plaats in het klassement.

In derde klasse B stond er dus een derby tussen Grimbergen en Diegem op het programma. Grimbergen leek de wedstrijd te gaan winnen met het kleinste verschil, maar gaf de zege alsnog uit handen. Door dit 1-1 gelijkspel blijven beide ploegen onderaan het klassement bengelen.  

Ook Tempo Overijse moest genoegen nemen met een gelijkspel. Het speelde 2-2 gelijk op het veld van Tienen. 

KVW Zaventem kon zelfs geen punt uit de brand slepen. het verloor thuis met 2-4 van Oosterzonen. Woluwe-Zaventem staat met 6 punten op 21 maar net boven Grimbergen en Diegem.

Bevordering

In vierde klasse A heeft Pepingen een demonstratiematch gegeven tegen Zele. Na een gemiste seizoensstart lijken de Pajotten op dreef te komen. Vooral nieuwkomer Koen Verhaeghe vond gemakkelijk de weg naar doel. Hij maakte drie van de vijf Pepingse goals. Eindstand: 5-1. 

En ook in vierde klasse B werd de champagne bovengehaald. Wolvertem won immers met dezelfde 5-1-cijfers van Chatelet.

Ook Sterrebeek kon op verplaatsing bij Tournai winnen, al vielen tijdens deze wedstrijd iets minder doelpunten: 1-2. 

1ste provinciale

Crossing Schaerbeek - Ternat: 5-1

Houtem - Jet Wavre:1-6

Bierbeek - Hoeilaart: 1-1

Merchtem 2000- Liedekerke: 1-4

Strombeek - Eppegem: 1-3