Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

2.000 euro voor gouden tip in zoektocht naar Rio

 

2.000 euro voor gouden tip in zoektocht naar Rio

In Ternat is Vincent Puttaert nog altijd op zoek naar Rio, de papegaai die er twee weken geleden spoorloos verdween. Vincent heeft intussen het bedrag voor dé gouden tip naar Rio of vinder van de groenvleugelara verhoogd van 1.000 naar 2.000 euro.

Rio is een getrainde free flight ara, waardoor de eigenaars de vogel vrij kunnen laten rondvliegen. “Hij vliegt normaal rond in de woonwijk, tot groot plezier van de buurt”, zegt Vincent Puttaert. “Maar twee weken geleden is hij niet naar huis teruggekeerd, wat nog nooit voorgevallen is. Sindsdien is hij spoorloos.”

Eigenaar Vincent is ten einde raad en looft nu een beloning uit van 2.000 euro voor wie Rio vindt of een nuttige tip heeft. Naast een grote zoekactie via de sociale media, startte Vincent ook een grote huis-aan-huis flyercampagne.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.