severs.jpg

3.000 mensen brengen eerbetoon aan Paul Severs

din 23 apr 2019

In totaal hebben zo'n 3.000 fans, familieleden, vrienden en collega's uit de muziekwereld hulde gebracht aan Paul Severs in de Sint-Martinusbasiliek van Halle. Zo'n 2.400 mensen kwamen vanochtend de kist begroeten. 1.500 fans volgden de uitvaartplechtigheid op een groot scherm aan het Possozplein.

Naast de 1.500 fans volgden 600 mensen de plechtigheid in de basiliek. Daar is plaats voor familie, vrienden en collega-artiesten. Nicole & Hugo, John Terra, Laura Lynn, De Romeo's, Jo Vally, Willy Sommers, Bob Savenberg, Luc Steeno, Danny Fabry, Luc Appermont, Bart Kaëll en Bart Herman: allemaal waren ze aanwezig.

Naast BV's woonden ook minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem en Vlaams minister Ben Weyts, net als Severs een Beerselnaar, de plechtigheid bij.

De sobere kist van Paul Severs is versierd met een foto uit het Hallerbos, een plek waar hij graag vertoefde. Op zijn bidprentje de veelzeggende tekst: "Van de enorme puzzel die jouw oeuvre en persoon is, heb je overal stukjes achtergelaten.”