Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Ballerino uit Lembeek valt alweer in de prijzen

Ballerino uit Lembeek valt alweer in de prijzen

De Lembeekse dansschool Ballerino is in Parijs in de prijzen gevallen. Op de prestigieuze balletwedstrijd 'Le Chausson d'Or' kaapte Ballerino twee gouden medailles in de wacht. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

 

 

 

Ballerino werd onlangs nog door Danspunt verkozen tot 'Ambassadeur van Moderne Dans in Vlaanderen'. Maar ook in het buitenland oogst de dansschool van Magali Berael succes. 

Op de wedstrijd 'Le Chausson d'Or' in Parijs eindigden Jantien Casier (9) en Noa Sermon (9) allebei met een gelijke stand op de eerste plaats in de categorie 'préparatoire'. Nel Vandevelde (9) won in dezelfde categorie een tweede prijs.

In de categorie 'étude' behaalde Evi De Boeck (11) een tweede prijs. Sebia Plantefève (12) won in de categorie 'éspoir' de 'Chausson d'Or' ter waarde van 300 euro. Megan Stuckens kreeg in de categorie 'professionnel' een derde eervolle vermelding. Zes andere Ballerino-dansers eindigden als finalisten. 

Wil je deze talentvolle dansers zelf aan het werk zien? Kruis dan alvast het weekend van 15, 16 en 17 mei aan in je agenda. Dan palmt Ballerino cultuurcentrum 't Vondel in Halle in met 'Utopia'. Meer informatie vind je hier.