Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

de herinneRING 2008 : 17-jarige Max Colombie zingt a capella in ZINA

de herinneRING 2008 : 17-jarige Max Colombie zingt a capella in ZINA

In 2008 maakte de toen nog piepjonge Max Colombie uit Dilbeek zijn opwachting in ZINA. Als 17-jarige kreeg hij dat jaar de kans om op te treden in de Zuiderkroon in Antwerpen dankzij het programma ‘Ketnetpop’.  

Max Colombie kon al terugblikken op een carrière nog voor Oscar and The Wolf een feit was. Als prille puber had Colombie immers al wat succes met het liedje ‘Voor eeuwig’ in Junior Eurosong. Nadien maakte hij zijn opwachting in Ketnetpop. Dat was een televisieprogramma van Ketnet dat voormalige kandidaten van het Junior Songfestival professioneel begeleidde om een eigen popconcert op poten te zetten.

ZINA ontmoette Max Colombie in 2008 tijdens de voorbereidingen van deze Ketnetpop in de stadschouwburg van Antwerpen. Daar maakte hij tijdens de voorstelling van ‘Grease’ kennis met het reilen en zeilen van de Vlaamse showbizz.

Tijdens het interview zong hij geheel onverwacht en a capella één van zijn zelf geschreven nummers. Een erg straffe prestatie voor een 17-jarige jongen. Geniet u even mee ‘in de herinneRING’.