Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Eerste RINGtv-peloton voor Gordelklassieker bijna volzet!

Eerste RINGtv-peloton voor Gordelklassieker bijna volzet!

Het gaat razendsnel voor het eerste RINGtv-peloton dat op 3 september samen de Gordelklassieker (100 km) zal rijden. Na amper enkele weken tijd is het peloton bijna compleet. Er zijn nog slechts 15 plaatsen beschikbaar.

Als sinds de start van de Gordel kan je een iconische lus van 100 km rond onze hoofdstad rijden. Een traditie die het Gordelfestival heeft overgenomen. En voor het eerst kan je de Gordelklassieker ook in peloton afwerken. Dat wil zeggen dat je nergens moet halt houden en seingevers voor de sportievelingen overal in de Rand de weg vrijhouden. Ook zo voor het RINGtv-peloton onder leiding van sportanker Kris Vander Gracht. Bovendien krijgt iedere deelnemer een toffe RINGtv-wielertrui.

En dat wordt gesmaakt door onze sportieve kijkers want de teller voor het RINGtv-peloton staat intussen op 109 deelnemers. Dat betekent dat er nog slechts enkele plaatsen vrij zijn. Snel inschrijven is dus de boodschap wil je nog in aanmerking komen voor de gratis wielertrui.

Een tweede RINGtv-peloton?

Als het eerste peloton volzet is starten we wellicht een tweede groep. En ook voor die deelnemers heeft RINGtv een fijne verrassing. Binnenkort meer hierover.