Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

FC Dworp heeft beste thuisreputatie van Vlaanderen

FC Dworp heeft beste thuisreputatie van Vlaanderen

FC Dworp heeft in vierde provinciale zijn laatste thuiswedstrijd gewonnen met 3-0. Het legt daarmee een perfect thuisrapport voor: 42 op 42. Dworp is daarmee de enige Vlaamse club die dit seizoen thuis geen enkel punt verloor.

De ploeg uit Beersel moest tegen Vlezenbeek wel lang nagelbijten. Pas na het uur werd de ban gebroken. In het slot stelde Dworp uiteindelijk de zege én de titel van beste thuisreputatie van Vlaanderen veilig met nog twee doelpunten.

"Ik denk dat dit uniek is. We weten dat we een thuisreputatie hebben, dat was ook de voorbije jaren zo. Maar dat je geen enkel punt verliest, 14 keer na elkaar wint, dat bouwt zich op en die reeks is maar blijven doorgaan. Dat is toch onverhoopt," zegt trainer Jeroen Marchal.

Volgende week kan Dworp nog meer vieren. Als het wint op het veld van Rhodienne-De Hoek B mag het de titel vieren in vierde provinciale F.

 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.