Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Heilig Hart & College Halle schakelt deels over op afstandsonderwijs

Heilig Hart & College Halle schakelt deels over op afstandsonderwijs

In Halle schakelt het Heilig Hart en College vanaf volgende week gedeeltelijk over op afstandsonderwijs. De reden is het stijgend aantal coronabesmettingen. Met de maatregel wil het Heilig Hart en College naar eigen zeggen op de rem staan om erger te voorkomen.

 

In het Heilig Hart en College zal een deel van de leerlingen vanaf volgende week maandag vanop afstand les moeten volgen. Het gaat meer bepaald om richtingen in het ASO en het TSO, in het BSO worden de jongeren wel op de school of de stageplaats verwacht. De directie bracht de ouders intussen op de hoogte en motiveert de beslissing als volgt. "Wij geloven dat een week op de rem duwen veel ergere problemen kan voorkomen. De gezondheid van iedereen is primair en de vlotte schoolorganisatie komt door afwezig personeel in het gedrang. We vinden het belangrijk dat de proefwerken in optimale omstandigheden kunnen doorgaan met zo weinig mogelijk leerlingen in quarantaine. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid. " Het Heilig Hart en College gaat er wel van uit dat de kerstexamens gewoon op school kunnen doorgaan.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.