Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jas van vermiste Agnes Cortvrindt teruggevonden aan Dender

Jas van vermiste Agnes Cortvrindt teruggevonden aan Dender

De jas van de vermiste Agnes Cortvrindt uit Liedekerke is teruggevonden aan de Dender. Er zat een afscheidsbrief in. Politie, brandweer en een duikploeg zoeken in de omgeving van die plek nu verder naar de 66-jarige vrouw.

 

De voormalige cafébazin van De Welkom in de Muilestraat verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag spoorloos. Sindsdien wordt er in Liedekerke met man en macht naar haar gezocht. Familie en vrienden van Agnes Cortvrindt organiseerden vandaag een nieuwe zoekactie naar de 66-jarige vrouw. De politie zocht zelf ook verder met speurhonden. 

Vanmiddag was er dan toch een eerste doorbraak. De jas van de vrouw werd teruggevonden aan de Dender. Er zat ook een afscheidsbrief in. Agnes zelf is nog altijd vermist. Politie , brandweer en een duikploeg kammen de omgeving nu verder uit op zoek naar haar. Het briefje wijst erop dat het om een wanhoopsdaad zou kunnen gaan, maar de politie kan dat op dit ogenblik nog niet bevestigen.

Bent u geraakt door dit nieuws of heeft u vragen in verband met zelfdoding, aarzel dan niet om contact op te nemen met de Zelfmoordlijn via 1813 of zelfmoord1813.be.