Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Koffietafel met 69 personen stilgelegd in Nossegem

 

Koffietafel met 69 personen stilgelegd in Nossegem

De politie heeft in de Zaventemse deelgemeente Nossegem zaterdag een koffietafel stilgelegd. In de woning waar de koffietafel doorging waren 69 personen aanwezig. Dat meldt Het Nieuwsblad. Eén persoon wist te ontsnappen, de anderen krijgen allemaal een boete. Voor enkele aanwezigen is het niet de eerste keer dat ze een boete krijgen omdat ze de coronamaatregelen overtreden. 

Het was een buurtbewoner die opmerkte dat er veel volk bij elkaar was gekomen en de politie verwittigde. Het parket van Halle-Vilvoorde gaf daarop groen licht om de woning te doorzoeken. In de woning werden maar liefst 69 personen aangetroffen. Eén persoon kon aan de controle ontsnappen, alle anderen werden geïdentificeerd. Voor sommige aanwezigen was het niet de eerste keer dat ze betrapt werden op het niet naleven van de maatregelen.

Alle processen-verbaal werden overgemaakt aan het parket. Het is de procureur die moet beslissen of ze een boete van 750 euro krijgen of zich voor de rechter zullen moeten verantwoorden. De organisator van de koffietafal zal zich sowieso voor de rechter moeten verantwoorden.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.