Kraainem pakt titel en promoveert naar eerste provinciale

maa 3 apr 2023

In de tweede proviniciale van het voetbal pakte Kraainem dit weekend de titel. Het won van rode lantaarn Borchtlombeek.

Kraainem laat er geen gras over groeien, en pakt na vijf minuten uit met een hoekschop die Thieule binnenkopt. 0-1 voor Kraainem. Niet veel later zijn ze daar opnieuw, dit keer kan Gabrielli een gemeten voorzet in doel knikken, 0-2. De titel lijkt Kraainem niet meer te kunnen ontglippen. Op het halfuur doet Huart de boeken helemaal dicht, hij staat op de goede plek en werkt de 0-3 simpel in doel.

Na de rust probeert Borchtlombeek opzoek te gaan naar een eerredder en met succes, ze krijgen een penalty. Chemali met de panenka en zo staat het 1-3. Daarna krijgt ook Kraainem nog een penalty, Gabrielli neemt die voor zijn rekening en hij zet de 1-4 eindstand op het bord.

Kraainem wint overtuigend, pakt de titel en maakt zich op om volgend jaar in eerste provinciale te spelen.