Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Lennik neemt afscheid van Joris Van Hauthem

 

Lennik neemt afscheid van Joris Van Hauthem

In de Sint-Kwintinuskerk in Lennik is deze ochtend afscheid genomen van voormalig volksvertegenwoordiger en gemeenteraadslid Joris Van Hauthem. Hij overleed op 25 maart aan de gevolgen van darmkanker. Van Hauthem was amper 51 jaar.

Veel bekende gezichten op de uitvaartplechtigheid vanochtend van Joris Van Hauthem. Onder meer partijgenoten Filip De Winter en Chris Janssens maar ook Vlaams minister Ben Weyts en kamerlid Erik Van Rompuy kwamen een laatste groet brengen.

Joris Van Hauthem was 25 jaar volksvertegenwoordiger voor het Vlaams Blok en daarna het Vlaams Belang. Eerst in de kamer en nadien in het Vlaams parlement. Daarnaast was Van Hauthem ook actief  in de gemeentepolitiek. Van Hauthem wordt gewaardeerd als verdediger van de Vlamingen in de rand rond Brussel en genoot over de partijgrenzen heen respect omwille van zijn dossierkennis.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!