Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Overnemer gevonden voor kinderdagverblijf Kadeke in Strombeek

Overnemer gevonden voor kinderdagverblijf Kadeke in Strombeek

Er is een kandidaat-overnemer gevonden voor ’t Kadeke in Strombeek-Bever (Grimbergen). “Als die voldoet aan alle voorwaarden zal het kinderdagverblijf maandag wellicht opnieuw de deuren kunnen openen”, dat zegt Leen Dubois van Kind & Gezin.

Het zelfstandige kinderdagverblijf ’t Kadeke in Strombeek-Bever moest maandag plots de deuren sluiten. Volgens Kind en Gezin voldeed ’t Kadeke niet aan het nieuwe decreet en  waren er verschillende klachten van ouders. 

Met moederdag werden de ouders met een simpel sms’je op de hoogte gebracht dat ze geen opvang meer hadden voor hun kinderen en ’t Kadeke maandag gesloten zou blijven. (Bekijk ook de reportage: ‘Kinderdagverblijf Kadeke Strombeek-Bever plots gesloten’)

Maar intussen is er een kandidaat-overnemer gevonden. Dat laat Kind en Gezin weten aan onze redactie. “We gaan nu bekijken of we alles nog geregeld krijgen met de vergunningen. De overnemer is zelf actief in de sector wat in zijn voordeel speelt. Vrijdag zullen we uitsluitsel kunnen geven of het kinderdagverblijf maandag al dan niet de deuren kan openen”, verduidelijkt Leen Dubois van Kind en Gezin.