Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Redactie RINGtv krijgt reinigingsbeurt

Redactie RINGtv krijgt reinigingsbeurt

Gisteren maakte RINGtv een reportage over hoe BioOrg de scholen en het gemeentehuis in Kapelle-op-den-Bos een grondige reinigingsbeurt gaf in de strijd tegen het coronavirus. Vandaag kwam het bedrijf langs op de Luchthavenlaan in Vilvoorde.

BioOrg wordt dezer dagen veel geconsulteerd om kantoren en gebouwen grondig te reinigen. Onder meer onze redactie en opnamestudio werden door het bedrijf behandeld. “De producten verbeteren niet alleen de luchtkwaliteit, ze verlagen ook de overlevingsduur van van virussen op oppervlakken”, zegt Filip Willocx van BioOrg. “Het Coronavirus overleeft minstens drie uur op materialen zoals deurklinken, tafels en dergelijke. Het is dus belangrijk dat we deze contactoppervlakken op lange termijn gaan reinigen en beschermen.”

RINGtv neemt nog andere voorzorgsmaatregelen om mee de verspreiding van het coronavirus in te dijken. Zo zijn er onder meer afspraken gemaakt rond het materiaal, nemen onze journalisten hun voorzorg bij het interviewen van mensen en wordt er in de mate van het mogelijke van thuis uit gewerkt.