Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Residenten te gast in Cc Strombeek

 

Residenten te gast in Cc Strombeek

Net als alle andere cultuurcentra blijft Cc Strombeek voorlopig gesloten voor evenementen. Maar helemaal dicht is het cultuurcentrum niet. De schouwburg is nu een creatieplek voor artiesten.

Tot eind dit jaar maken verschillende artiesten in cultuurcentrum Strombeek nieuw werk of maken ze projecten af. “We noemen ze De Residenten”, legt directeur Wim Meert uit. “Door hen een plek te bieden waar ze kunnen blijven kunst creëren, willen we artiesten ondersteunen.” Het doen en laten van De Residenten kan je volgen via geluids- en videofragmenten. En er wordt ook een podcast gemaakt. “We praten er met artiesten, met makers die van kunst een huis maken. We starten de eerste aflevering met Femke Gyselinck, die eind oktober bij ons te gast was met de unieke dansvoorstelling ‘Dance Diggers’. De komende weken presenteren we telkens op vrijdag een nieuwe aflevering.” Meer informatie vind je op www.ccstrombeek.be.

Foto: Sophie Nuytten

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.