Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Spelertjes hockeyclub Blue Sox krijgen training van Olympisch kampioen Dohmen

Spelertjes hockeyclub Blue Sox krijgen training van Olympisch kampioen Dohmen

Hockeyclub Blue Sox uit Merchtem kreeg vandaag hoog bezoek over de vloer. Deze week vond daar een zomerstage plaats voor kinderen tot 14 jaar. Als kers op de taart kregen de jongeren vandaag training van Olympisch kampioen John-John Dohmen van de Belgische Red Lions.

 

“Als kind nam ik zelf vaak deel aan hockeykampen, dus ik vind het fijn om nu zelf jeugdspelers te ondersteunen,” aldus Dohmen. “Ik denk dat het hen inspireert om samen te spelen met een Olympisch kampioen. We zien ook dat we de volgende generaties dromen kunnen geven.”

Zeker is dat de prestaties van de Red Lions de hockeysport een boost geven. “We kregen al redelijk wat aanvragen,” aldus voorzitter van Blue Sox Bart Reyershove. “En in september verwachten we nog meer interesse.”

Meer hierover zie je in ons nieuws.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.