Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Vlaamse hotelscholen nemen het tegen elkaar op in Wemmel

 

Vlaamse hotelscholen nemen het tegen elkaar op in Wemmel

De spanning is vandaag te snijden in de keuken van GO TA Campus Wemmel. Daar strijden leerlingen van acht Vlaamse hotel- en toerismescholen voor de AEHT Cornet & Tourism Trophy. De winnaar mag naar de internationale competitie in Portugal.

De wedstrijd wordt elk jaar in een andere hotelschool in Vlaanderen georganiseerd. Dit jaar is dat dus in Wemmel. De deelnemers, leerlingen van acht hotelscholen uit heel Vlaanderen, krijgen drie uur de tijd om een op voorhand vastgelegd driegangenmenu mét aangepaste dranken op tafel te toveren. De teams zijn door loting samengesteld met leerlingen uit verschillende scholen. Ze kennen elkaar dus nog maar pas. Een professionele jury duidt nadien de winnaar aan. Die vertegenwoordigt ons land tijdens de Europese competitie in Aveiro in Portugal.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!