RSCA Futsal is op dreef en plaatst zich voor volgende ronde CL

vrij 28 okt 2022

RSCA Futsal heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League in het futsal. Dankzij een 4-0 overwinning tegen Sporting Paris schaart het zich bij de laatste 16 ploegen van Europa.

Op de openingsspeeldag speelde RSCA Futsal al knap gelijk tegen de Europese grootmach Kairat Almaty. Dat gaf blijkbaar vertrouwen, want paarswit begon gisterenavond sterk aan de partij tegen Sporting Paris. Het was dan wel met een tikkeltje geluk, maar halverwege de eerste helft scoorde RSCA Futsal voor het eerst.

Ook na de rust is RSCA Futsal de baas op eigen veld. Het staat al snel 2-0, voorsprong die uiteindelijk oploopt tot 4-0.

Anderlecht leidt nu samen met Palma Mallorca met 4 op 6. Zaterdag spelen beide ploegen nog tegen elkaar.