Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Asse-Lennik bereidt zich voor op nieuw seizoen

Asse-Lennik bereidt zich voor op nieuw seizoen

Over een aantal weken start ook het nieuwe volleybalseizoen. Vandaag verzamelde het team van Asse-Lennik voor een eerste training. Ook dit jaar moet coach Devoghel een ploeg met veel nieuwe spelers tot één geheel kneden. Doel dit jaar is een plaats in de top behouden.

Vorig jaar kende Asse-Lennik sportief een goed jaar, maar op andere vlakken liep het allesbehalve vlot. Een Facebookactie moest de club rechthouden. Nu de toekomst verzekerd is, kunnen spelers en coach zich volledig focussen op het volleybal, zegt spel Tim Verschuere. 

Zeven nieuwe spelers moeten die weg mee uittekenen. Bij de nieuwkomers wordt vooral uitgekeken naar Seppe Baetens. De zoon van Lennik-legende Jo Baetens keert na enkele succesjaren bij Antwerpen terug naar de ploeg waar het voor hem allemaal begon.  Maar dat zorgt niet voor extra druk, zegt Seppe Baetens. 

Op extrasportief vlak wil de club groeien.  Op sportief vlak wil Asse-Lennik een plek in de top behouden.  Op 11 oktober speelt Asse-Lennik de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op verplaatsing tegen Gent.