Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Bavi Vilvoorde klopt Belgrade in eigen huis

 

Bavi Vilvoorde klopt Belgrade in eigen huis

In het basketbal heeft Bavi Vilvoorde vanmiddag Belgrade uit Namen verslagen met 89-62 in eigen huis.

Vilvoorde nam de wedstrijd in handen vanaf het begin en liep in het eerste kwart 19 punten uit tot 29-10. In het tweede kwart diepten de Vilvoordenaren die voorsprong nog verder uit tot 57-30. De ploeg met veel jonge spelers uit de eigen opleiding speelde gretig, verdedigde sterk, maar scoorde ook veel. In de tweede helft was Bavi wat minder dominant, maar daar kon Belgrade niet genoeg van profiteren. De eindstand: 89-62.

 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.