Borght-Humbeek wint derby tegen Grimbergen

zon 2 dec 2018

In eerste provinciale stond een regelrechte derby op het programma: Borght-Humbeek tegen Grimbergen. Beide ploegen wilden maar wat graag gaan lopen met titel van beste ploeg van de gemeente Grimbergen. Borght-Humbeek trok aan het langste eind.

Voor de partij stond Grimbergen negende, Borght-Humbeek veertiende. Het was thuisploeg Borght-Humbeek die meteen het laken naar zich toe trok. Eerst was er een kans voor Robberechts, maar die kon niet scoren. Na twintig minuten miste Grimbergen een vrije trap. Borght-Humbeek krijgt de vrije trap die daarop volgde wel tussen de netten: 1-0 voor de bezoekers dankzij Moyson.

In de tweede helft vond Adrien na een corner van Shehu, de alleenstaande Ozturk, die kon van dichtbij de 2-0 cijfers op het bord zetten. Even later haalde Williot  Benhamman neer in de grote rechthoek en volgde er een strafschop. Ozturk stuurde Sulmon de verkeerde kant op en maakte zijn tweede treffer van de namiddag. Borght-Humbeek wint de ‘derby van de eeuw’ met 3-0.