Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dworpse Bikers klaar voor 13e Mountainbike Classic

 

Dworpse Bikers klaar voor 13e Mountainbike Classic

Zondag vindt de 13 editie plaats van de Dworpse Bikers Mountainbike Classic. De recreatieve MTB-tocht is doorheen de jaren uitgegroeid tot een van de grootste, mooiste en zwaarste toertochten van Vlaanderen.

In het domein van Huizingen zijn de Dworpse Bikers vandaag nog volop bezig met de voorbereidingen. Zondag kan je er starten voor de Dworpse Bikers Mountainbike Classic. Vorig jaar kon dit mountainbike-event door corona niet doorgaan. De honger is dus groot om zondag te knallen.

De organisatoren hopen op zo’n 1000 deelnemers. Door corona is het aanbod van tochten dit jaar kleiner dan bij vorige edities, maar sowieso is er voor groot en klein voldoende keuze. “Wij beperken ons dit jaar tot een kidstocht met 2 afstanden, afhankelijk van de leeftijden van de kids”, legt voorzitter Dirk Brichau uit. “En dan hebben we ook een tocht van 30 km tocht en eentje van 50 km.”

De routes brengen je naar Beersel, Halle, Eigenbrakel en Kasteelbrakel. Achteraf kan je je fiets wassen in de bike-wash en genieten van een lekker drankje in de tent op het domein van Huizingen. Je kan zondag starten tussen 8 en 10.30 uur in het domein van Huizingen. Je hoeft vooraf niet in te schrijven. Alle info vind je op dworpsebikers.be.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.