Fenixx Beighum wint topper tegen Liedekerke

maa 10 okt 2022

In de eerste provinciale van het voetbal heeft Fennix Beighum de topper gewonnen tegen Liedekerke. Liedekerke zakt daardoor van de eerste naar de vierde plaats in het klassement. De Grimbergse fusieploeg staat tweede.

Halverwege de eerste helft komt Fenixx op voorsprong dankzij een goed aangesneden vrije trap. Via het hoofd van Adrien belandt de bal bij Kanana, die de 1-0 op het bord zet. Net voor rust lanceert Touile de pijlsnelle Shehu en die schiet de 2-0 keihard tegen de touwen. Na rust gaat Liedekerke op zoek naar de aansluitingstreffer, maar het is Fenixx dat nog het dichtst bij een doelpunt komt. Laborne kan met een straffe redding de 3-0 vermijden.

De wedstrijd eindigt op 2-0 voor Fenixx Beighum dat over Liedekerke wipt in het klassement naar de tweede plaats, Liedekerke staat met twee punten minder vierde. Het belooft spannend te worden aan de top van eerste provinciale.