Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

FP Halle-Gooik mist competitiestart niet tegen Antwerpen

FP Halle-Gooik mist competitiestart niet tegen Antwerpen

In het zaalvoetbal ging de competitie pas afgelopen weekend van start. Op de eerste speeldag stonden onmiddellijk de twee grote titelfavorieten tegenover elkaar: Halle-Gooik en Antwerpen. Maar liefst 750 toeschouwers zagen hoe Halle-Gooik met 5-3 won. 

Halle-Gooik wil dit seizoen voor het eerst in z'n geschiedenis landskampioen worden.  De club ging daarom op zoek naar een stevige versterking.  Halle-Gooik haalde onder meer drie spelers van landskampioen Chatelineau binnen. Eén van hen, Chaibai, opende na anderhalve minuut al de score.  Maar door een foutje in de thuisdefensie bracht Sbabti de bordjes opnieuw in evenwicht  1-1.  Ook bij de Antwerpse verdediging stapelden de fouten zich echter op en daar maakten achtereenvolgens Adnane, Dahbi en Harram gretig gebruik van :  4-1.  Hitou zorgde voor de 4-2 ruststand.

Na de pauze toonde Antwerpen meer veerkracht.  Sababti bekroonde het knappe ploegspel met 4-3.  Maar de ervaren spelers van Halle-Gooik panikeerden niet en knalden  de 5-3 eindscore op het bord.