Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Grimbergen speelt 0-0 gelijk tegen concurrent Oosterzonen

Grimbergen speelt 0-0 gelijk tegen concurrent Oosterzonen

Grimbergen raakte zondag niet verder dan 0-0 gelijkspel tegen Oosterzonen, een rechtstreekse concurrent in de onderste regionen van derde klasse B.

De eerste kansen waren voor Oosterzonen maar die bleven onbenut. Rond het halfuur kwam Grimbergen beter in de match. Onder meer Kamneng Djoum probeerde het twee keer. Maar twee keer lukte het net niet.

In de tweede helft startte Oosterzonen opnieuw met aardig combinatievoetbal. Met doelman Bart Deelkens en Wim Mennes hebben de Kempenaren twee ex-eersteklassers met ervaring in huis waardoor de  thuisploeg het moeilijk had om aan kansen te geraken. Maar een kwartier voor het einde lukte het dan toch voor Saliaj maar een Oosterzoon redde de meubelen. Grimbergen moest nog even met 10 verder na een fout van Geenen. Daar wou Oosterzonen van profiteren maar doelman doelman Sulmon hield de netten schoon. 0-0 was dus de eindstand.

Volgende week speelt Grimbergen tegen Diegen, een topper voor het behoud. Dat beseffen ook trainer Stefaan Van Winckel en speler Rody De Saedeleer. Hun reacties krijg je vanavond in RINGtv-Sport.