Kampenhout maatje te sterk voor Wolvertem-Merchtem: 1-3

5 jaar geleden

In de derde amateurklasse A van het voetbal ontving Wolvertem-Merchtem vanmiddag Sporting Kampenhout. Na 8 speeldagen stond de thuisploeg dertiende, Kampenhout had 3 punten minder. Beide ploegen moesten dus punten pakken maar dat lukte alleen voor de bezoekers. Eindstand: 1-3.

Al na 4 minuten bezorgt De Boeck de thuisploeg een koude douche: 0-1. Even later haalt Wauthy van Wolvertem-Meise de noodrem boven wanneer diezelfde De Boeck doorbreekt. Rood en de thuisploeg moet met 10 man verder.

De bezoekers gaan op hun elan door. Vangrunderbeek haalt uit, doelman Vandervorst lost de bal maar Segers is goed gevolgd. Het staat 0-2.

Na een half uur staat het zelfs 0-3 via Yangassa. 0-3 is ook de ruststand.

Na de rust is het aantal kansen schaars en de thuisploeg kan geen echte vuist maken. Wolvertem-Merchtem kan wel de eer redden via Moreau. Eindstand 1-3. Kampenhout krabbelt stilaan recht. Het haalt 6 op 9 nadat het eerder deze maand trainer Sam Vermeulen de bons gaf.