kampenhout.jpg

Kampenhout periodekampioen in 2de prov. A

maa 3 nov 2014

In 2de provinciale A won Kampenhout van Union Rixensart met 1-0. Door het verlies van Grez-Doiceau tegen Kampelaar staat Kampenhout nu alleen aan de leiding en wint het ook de eerste periodetitel.  

In de eerste helft was Kampenhout net iets beter dan Rixensart maar het vond maar moeizaam de weg naar het doel.  Pas in het begin van de tweede helft viel het eerste doelpunt.  Het was Mammadbeyli die de voorzet van Coosemans binnen trapte.   Rixensart drukte nadien de thuisploeg terug tot op de eigen helft maar kon zelf niet scoren.  1-0 was ook de eindstand en dus pakt Kampenhout tegen alle verwachtingen de eerste periodetitel.  

SUCCES

Vorig seizoen degradeerde Kampenhout uit eerste provinciale en had het financiële problemen. Er kwam een nieuw bestuur dat financieel orde op zaken bracht, en weer voor de eigen jeugd koos. Een beleid dat al snel z'n vruchten blijkt af te werpen, bevestigt ook voorzitter Geert Heremans (foto).  Bekijk hier het interview.  [[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"22167","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"323","width":"610"}}]]