KVW Zaventem zakt naar voorlaatste plaats

9 jaar geleden

Nieuwkomer KVW Zaventem blijft het moeilijk hebben in tweede klasse. Geel-blauw verloor zaterdagavond opnieuw, dit keer met 4-0 op het veld van Virton. Zaventem behaalde in z'n laatste 6 matchen maar 1 punt, en is zo teruggezakt naar de zeventiende en voorlaatste plaats in de stand.

De wedstrijd was amper twee minuten ver, of Zaventem stond al 1-0 door Focki die alleen aan de tweede paal stond en niet aarzelde.  Virton domineerde ook de rest van de eerste helft : Ngadrira maakte er 2-0 van.  Antunes trapte net voor rust de 3-0 binnen na een fout van doelman Vujadinovic.

In de tweede helft kwam Zaventem beter voor de dag. Het creëerde een paar kansen maar zonder al te veel gevaar. In de slotfase werd Vujadinovic andermaal geklopt, dit keer door Cornet die de 4-0 eindcijfers binnen trapte.