Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Liedekerke lijdt zware nederlaag tegen Kampenhout

 

Liedekerke lijdt zware nederlaag tegen Kampenhout

Liedekerke heeft vanmiddag niet kunnen winnen op het veld van Kampenhout. Het verloor met 1-4.

In een gesloten partij hielden beide ploegen elkaar aanvankelijk in evenwicht. Net voor rust zette Geeurickx de bezoekers op voorsprong. We gingen de rust in met 0-1 op het bord. Kampenhout startte furieus aan de tweede helft en scoorde meteen de verdiende gelijkmaker. Nadien ging de thuisploeg erop en erover. Kampenhout scoorde nog maar liefst drie keer, waardoor de match eindigde op zware 4-1 cijfers.  Kampenhout blijft ongeslagen op kop in eerste provinciale en zet zijn ambities kracht bij. Het ambitieuze Liedekerke daarentegen wacht na vijf speeldagen nog steeds op zijn eerste overwinning.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.