Liedekerke verliest met 1-4 van Betekom

maa 24 nov 2014

In eerste provinciale verloor Liedekerke op eigen veld met 1-4 van Betekom.  Liedekerke blijft vierde en laat alle andere ploegen uit onze regio achter zich.

Betekom nam vanaf het eerste fluitsignaal het heft in handen. Door een afgeweken schot van Larivière stond Liedekerke al na 5 minuten 0-1 achter.  Liedekerke herstelde daarna  het evenwicht maar de punten vielen wel aan de overkant.  Op het halfuur maakte Larivière er 0-2 van en net voor rust zette Meeus een strafschop probleemloos om : 0-3.

In de tweede helft gaf invaller Vervoort Liedekerke opnieuw wat hoop : 1-3.  Maar door voortdurend in de aanval te gaan verloor Liedekerke teveel ruimte in de verdediging.  En daar maakte Robbeyns gebruik van : 1-4.