Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Ons doel is zeker de finale, zegt Seppe Baetens

Ons doel is zeker de finale, zegt Seppe Baetens

In het volleybal starten vandaag de play-offs. Asse-Lennik is als winnaar van de competitie één van de favorieten. Maar het zal geen eenvoudige opdracht worden. Toch ambiëren de Pajotten een finaleplaats. 

Zestien speeldagen lang raasde Asse-Lennik door de competitie. Tot 2 speeldagen voor het einde bleven de Pajotten ongeslagen. Asse-Lennik eindigde dan ook op een mooie eerste plaats in de competitie. Maar dat creëert natuurlijk hoge verwachtingen voor de play-offs die vanavond starten.

Maar de coach en de spelers van Asse-Lennik schuiven die favorietenrol van zich af. “De topfavoriet is volgens mij Roeselare gezien de resultaten van de laatste weken”, zegt coach Johan Dovoghel. Ook volgens Seppe Baetens maken de West-Vlamingen de grootste kans op de titel. “Roeselare is heel ervaren en werkt ook al enkele jaren met dezelfde ploeg. Zij hebben ook al vaak in deze situatie gestaan. En ook Maaseik mogen we zeker niet onderschatten. Maar ons doel is zeker bij de eerste twee eindigen en de finale halen”, aldus Baetens. 

Voor de eerste wedstrijd, trekt Asse-Lennik woensdagavond naar Menen. Een ploeg met een sterke thuisreputatie en die ook de voorbije weken goed gepresteerd heeft. Benieuwd of de Pajotten met de drie punten naar huis kunnen keren.