Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Schaatsseizoen opent in Liedekerke met uitgebreid G-sportaanbod

 

Schaatsseizoen opent in Liedekerke met uitgebreid G-sportaanbod

In de ijshal in Liedekerke is vandaag het schaatsseizoen op gang geschaatst. Ook G-sporters hebben in de ijshal van Sport Vlaanderen heel wat mogelijkheden.

“Samen met vzw G-Sport Schaatsen Likert hebben we dit seizoen een knap aanbod uitgewerkt voor mensen met een beperking”, vertelt Ron Wageman, de centrumverantwoordelijke van de ijshal in Liedekerke, die binnenkort de fakkel doorgeeft aan Koen D’Hoker. “We zorgen voor een aanbod op maat met extra begeleiding. En we hebben ook een primeur: de lugiclace, een schaatsplatform voor rolstoelgebruikers waardoor G-sporters een heus schaatsgevoel hebben, wat niet het geval is als ze met hun rolstoel op het ijs worden gezet.” 

Een verslag zie je maandag in ons nieuws.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.